Om os

Velkommen til You Who og vores online univers! Her finder du et bredt udvalg af modetøj, sko, accessories og interiør til kvinder.

Vi er en nyopstartet dansk webshop, som har eksisteret siden 2020. Men det startede ikke først her. Vores fysiske butik har eksisteret siden 1996, som du kan finde i Næstved Storcenter. Visionen bag You Who, er at skabe et roligt univers med mode og trends, hvor der skal være noget til en hver smag, til enhver kvinde og pasform. Vores butik lever op til en afslappet, hyggelig og imødekommende atmosfære, hvor du vil møde et team, som brænder for at give dig den bedste oplevelse.

Hos You Who ønsker vi at gå forrest når det omhandler nyeste trends og tendenser, som ses i den danske modebranche. Desuden brænder vi for at give dig en rigtig god online oplevelse og gør vores aller bedste for, at du får en personlig service hele vejen igennem.

Tusind tak fordi du shopper hos You Who. Det sætter vi rigtig stor pris på 💛

VIL DU HAVE 15% PÅ DIT NÆSTE KØB?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få inspiration, nyheder og lækre tilbud før alle andre. Ved tilmelding får du 15% på dit næste køb over 500 kr.

OBS, kan ikke kombineres med andre rabatter – gælder kun på ikke nedsatte varer.

 

 

PS. Vidste du godt, at du også optjener point når du handler hos os? Du kan bruge dine point som rabat på dit næste køb.